jonasonpt.blogg.se

2013-06-13
12:57:13

Long time no see!
Nu var det längesen jag skrev någonting här, är ledsen för det :/ Det har hänt oerhört mycket i mitt liv sen senast. Största anledningen till att jag inte skrivit något är att jag har börjat dejta en underbar tjej. För er som läste intervjun som jag var med i på en annan blogg så förstår ni att det va efterlängtat :) 
 
Nog om det, träningen då?! Har varit sisådär sen senast, eftersom jag inte ser den utveckling av benmuskulaturen som jag vill så tänke jag att jag skulle testa riktigt djupa knäböj, eftersom det ska va så bra... Sagt och gjort, jag körde ett benpass med djupa knäböj, lätt och många reps, och som resultat av detta så har jag nu haft ont i ryggen i tre och en halv vecka. Jag går sällan till läkara/kiropraktor/naprapat osv, vilket börjar kännas dumt att jag inte gjorde direkt. Det har varit sådan smärta att jag inte har kunnat fullfölja de 30 dagar av magträning som jag hade skulle köra och se resultat efter. Så längre ner kommer bilder på dag 1 och dag 20. Den träning som jag kunnat utföra är övre delen av ryggen samt lats, lätt bröstträning, och lätt armar. 
 
Jag har dock trots ryggont kunnat spela beachvolleyboll och då högskolans turnering som vi vann för 3:e? året i rad. Nu laddar vi inför Allstars turnering och även bankhusets turnering om ca 1 månad. 
 
OK, nu kommer bilderna efter 20 dagar. Jag ser inga större skillnader, men jag kände mig starkare och i bättre form.
 
 
När man har bilderna såhär bredvid varandra så ser man faktiskt skillnaden, speciellt när jag spänner. Detta var alltså med 20 dagars träning och periodisk fasta, utan att tänka på vad jag äter, bara när jag äter...
 
Jag tänkte avsluta detta inlägg med lite bilder över vad jag har gjort sen senast :)
 
Ishockeyvm med brorsan:
 
Kycklinggryta och ett bra citat
 
 
Bränt mig i solen och firat minsta brorsans student:
 
 
Avslutar med lite cred till Oskar Berglund som fixat min företagslogga! Tack som fan :)